Trend

De ceva vreme s-a deschis in orasul nostru minunat, o "ceainarie". Nu, nu e nimic chinezesc (in afara de decor) in acest cuvant, cum probabil unii isi imagineaza. E un loc in care se bea ceai, n-au mancare chinezeasca (am intrebat). Observ ca s-a creeat odata cu acest local, un nou trend, ca lumea sa vina sa bea ceai ... Pana acum ceva timp era "cool" si "in trend" sa te duci in club si sa te imbeti manga, pana ce ai tai vor suna la politie ca sa te gaseasca, pentru ca si tu uitasesi unde locuiesti, dar acum, e "cool" si respectiv "in trend" sa te duci sa bei ceai.
Imaginati-va : Un tip cu ceafa grasa, chel, alaturi de pretenaşii sai bazati, se aseaza frumos pe o canapea din noul local. "Chelnerul" vine si ii intreaba ce vor sa comande. Acestia il intreaba:
"-Pot sa va iau comanda?"
"-NU! Las-o acolo ... Adu-mi un J&B cu RedBull."
"-Dar, domnule, nu avem decat ceai, si alte produse pe baza de ciocolata."
"-Atunci adu-mi o shaorma."
"-Shaorma nu avem, dar au cei de jos daca doriti."
"-Ia o suta da miiii(editat la cererea lui vlad :D) si du-te si ia-mi si mie una mare, ca nu mai pot, ma roade ceafa de foame.(se aude cum isi trage flegma in gura, gata sa elimine substantele care-l deranjeaza)"
"-Dar o shaorma mare costa 12 lei, domnule."
"-Bah! unu la mana, mie imi spui "şefu" sau "Bo$$". doi la mana cealalta, nu stii sa iei bah restu' ?"
"-Vine imediat ... "
(probabil vor da faliment ... sau se va culturaliza lumea)
Oricum, localul este "rosu" si placut, as putea spune. Cred ca merita sa mergi :D

7 comentarii:

ivoire spunea...

"ceainarie" vine de la "ceai"-infuzie de plante - nu de la "china". :) asta unu. doi: esti rau.
(cine vorbea.)

Old Romania spunea...

ai exagerat cu 10 lei :)) poate asa zici tu..."ia o suta da miiii" asa se vorbeste domnule jurnalist absurd!

s3my spunea...

... dud, ceainaria chiar n-are legatura cu china , wtf ? in plus, desi situatia inchipuita de tine se vrea a fi amuzanta, n-ai s-o vezi nici in 5 ani , poate o fi in trend ceainaria , dar nu pentru oameni gen " ceafa-groasa "

B.Marin spunea...

1.Ceainaria are legatura cu China :D, pt ca ceaiul a fost inventat in China si India si se face dintr-o anumita planta numita Camelia sinensis. Este o intreaga arta a ceaiului. Cuvantul "ceai" vine din araba "shai".
2.Am vazut eu "ceafa-groasa" pe-acolo, pt ca obisnuia sa fie un "club" unde se duceau.
3.Era doar o ironizare :D ...

s3my spunea...

ceainaria are legatura cu china asa cum tu ai legatura cu blogurile. Noteaza, ca nu intelegi din prima.

Traducere : ceaiul vine din china , dar asta nu inseamna ca singurul popor care a facut o pasiune din ceai e china. Poate oricine sa scrie ceva pe un blog, nu inseamna ca e si interesant / inteligent ceea ce scrie . ;;)

Punctul 2 , nu contrazice argumentul meu.

3 : si eu ironizez :)

Morgaine spunea...

Da domnule Marin, ce, daca Amerigo Vespucci a realizat ca a ajuns in Tara Noua, asta nu inseamna ca atunci cand zici Amerigo Vespucci te gandesti la America si la descoperirea ei, ce naiba. E legatura intre italian si America asa cum e intre tine si propriul tau blog. 0. Chiar asa un simplu silogism nu poti sa rezolvi?

CarmenPunkGirl spunea...

e frumos in ceainarie...pacat ca acum s-a umplut de fite